Idén bakom Vanille & Co föddes på hästryggen i de småländska skogarna

Saknaden efter funktionella, hållbara och miljömedvetna produkter under ett och samma tak ledde till starten av Vanille & Co.  Filosofin är att kunna erbjuda miljömedvetna och hållbara produkter för livet med häst utan att tulla på varken funktion eller kvalitet.

Vi som har grundat Vanille & Co är mor och dotter – Karin och Tilda. Vi brinner för livet på landet tillsammans med hästarna på gården Skruva i djupaste Småland. Naturen har alltid betytt mycket för oss och det är där vi hämtar vår energi och inspiration.

Vanille är gårdens “Mamma Mu” hon är en bruksnordis som är tryggheten själv. Med ett hjärta av guld och med fyra stadiga hovar på marken håller hon ställningen hemma på gården tillsammans med islandshästarna Dalmar och Kinni.

Vanille & Co

Tel: +46 76-851 65 98
Mail: hej@vanilleco.se
Adress: Skruva 4, 342 62, Moheda

Bankgiro: 5472-8332
Swish: 1232079747

Organisationsnr: 559248-0361
Momsreg.nr/VAT-nr: SE559248036101

Återförsäljare för Uhip, Vegebom, Seger, Muckboot, OrganoTex & HUMLE från Kalvsved, THG Home & Interior,
Stierna Equestrian, OllyDog, Bohemian Horse, Jacson, Wap Dog Care

Följ oss

Gårdsbutik

Våra öppettider varierar och upptateras på Instagram/Facebook. Önskar du komma någon annan tid skicka ett PM eller maila till oss.

Om du vill slippa att betala fraktkostnad så går det utmärkt att hämta din vara på plats i gårdsbutiken. Kryssa då i rutan "hämta själv" i kassan under fraktalternativen och maila oss förslag på när du önskar komma och hämta din vara, hej@vanilleco.se