Samarbetsparners

Vi är stolta och glada över våra samarbeten med Sofia Hallin, Lammhults Ridklubb samt The Bohemian Horse! 

Mitt namn är Sofia Hallin, jag bor och arbetar sedan snart 5 år tillbaka på Island där jag våren 2020 avslutade mina studier från Hólar University och har därmed en kandidatexamen som ”Tränare och Instruktör för Islandshäst”.

Jag har arbetat på några av dom största träningsstallen på Island, men från och med maj 2021 driver jag min egen verksamhet som innefattar träning av häst, undervisning och försäljning på gården Runnar utanför Borgarnes på västra Island. När jag är hemma i Sverige så jobbar jag en hel del med utbildning, jag håller kurser, lektioner, föreläsningar, clinics mm.

 

Ni kan hitta min blogg på nyhetssajten ”Ridenews” där jag bloggar som Islandshästprofil. Jag har en egen Facebooksida (Sofia Hallin – Häst & Ryttarutbildning), samt en egen hemsida (https://sofiahallin.weebly.com) där jag uppdaterar om min verksamhet och vad som är på gång, dessutom hittar ni mig även på Instagram (sofiahallin).

Lammhults Ridklubb är en ideell förening med ridskola och tävlingsverksamhet. Vi har drygt 300 medlemmar, ca 170 uppsittningar i veckan från ridlekis till tävlingsryttare i hoppning, dressyr och fälttävlan, ca 60 licensierade tävlingsryttare från lägsta klass på en-stjärnig tävling till SM-nivå, 18 välfungerande ridskolehästar med kunniga och engagerade instruktörer.  

Vi brinner för en familjär ridklubb, där kärleken till hästarna är vår utgångspunkt i allt vi gör! Välkommen till oss!

lammhultsrk@gmail.com

lammhultsridklubb.se

The Bohemian Horse

Ridmodemärket med fokus på hållbarhet, hög kvalitet samt snygg och praktisk design.
The Bohemian Horse är ett livsstilsmärke som suddar ut gränsen mellan stallet och staden, där en midjeväska i giftfritt färgat, vegetabiliskt garvat läder är lika snygg och praktisk på både hästryggen som på shoppingstråket på Götgatsbacken.


Vår förhoppning är att vara en symbol som förmedlar kärleken och respekten till hästen och genom att bära våra produkter är du en del av det budskapet. Vårt motto när det kommer till vår design:
Varför kompromissa när du kan få allt?
Rid med stil!


//Ulrica Brunner Rundhovde, VD

Vanille & Co

Tel: +46 76-851 65 98
Mail: hej@vanilleco.se
Adress: Skruva 4, 342 62, Moheda

Bankgiro: 5472-8332
Swish: 1232079747

Organisationsnr: 559248-0361
Momsreg.nr/VAT-nr: SE559248036101

Återförsäljare för Uhip, Vegebom, Seger, Muckboot, OrganoTex & HUMLE från Kalvsved
Stierna Equestrian, OllyDog, Bohemian Horse, Jacson, Wap Dog Care

Följ oss

Klädprovning på plats

På grund av Covid-19 har vi tyvärr beslutat att ej erbjuda klädprovning på plats hemma hos oss eller hos er.

(Ni kan komma till oss för klädprovning, vi kan även komma till er om ni är minst 5 personer (inom en 10-mils radie från Moheda).

Ingen milersättning tillkommer. Maila eller skicka ett DM på Instagram/Facebook med förslag på tid och datum så återkommer vi.)